Татко кој бил целосно покриен во тетоважи одлучил да ги отстрани сите откако му се родила ќерка! Еве како изгледа сега

- Advertisement -

Татко кој бил целосно покриен во тетоважи одлучил да ги отстрани сите откако му се родила ќерка! Еве како изгледа сега.Итан имал само 11 години кога решил да ја добие својата прва модификација на телото, која вклучувала истегнување на неговите уши.
Оттогаш, тој е подложен на секакви процедури, вклучително и расцепување на јазикот и отстранување на папокот.

 

- Advertisement -

 

Сепак, неговите тетоважи привлекуваат најголемо внимание и тоа не е изненадување со оглед на тоа што тој е покриен од глава до пети.

Сето ова, Итан откри дека потрошил околу 60.000 американски долари за да изгледа како што изгледа. Секоја чест..

Сега, тој изјави дека се кае за неговите одлуки во минатото.

„Може да се каже дека ми е криво за некои тетоважи“, изјави тој

„Не ми е само криво, мислам дека има разлика помеѓу жалењето и желбата да бидеш сфатен поинаку“.

Итан кажа дека е загрижен за осудувањата со кој би можел да се соочи додека извршува одредени секојдневни задачи, како што е носењето на својата мала ќерка на училиште.

„Лицето е голема работа што може да доведе до толку многу – за некои луѓе, не за сите – може да доведе до многу проблеми за вас, со кои веројатно не би сакал ќерка ми да се справи“, рече тој.

„Посакувам да не бев толку немилосрден на моето лице“.

Во обид да го исчисти својот имиџ, Итан беше подложен на болен ласерски хируршки третман во обид да се смени дел од мастилото што го добил кога бил помлад.

Еве како тој изгледа сега!

Последни објави

spot_img

Поврзани објави