Филипче: Со предлог за измена на времето на забрана за движење

- Advertisement -

Главниот координативен кризен штаб го поддржа предлогот за измена на времетрањето на забраната за движење и на денешната седница ги разгледуваше предлозите кои ги дадовме.

Врз основа на нив предложи на наредната седница на Владата да се усвои одлука за постојните мерки:

Забраната и посебниот режим на движење да почнува од 23:00 часот до 05:00 часот наредниот ден;

- Advertisement -

време за работа на угостителските објекти за работа со посетители/гости во отворениот дел од угостителскиот објект (само летни тераси, градини, а не во затворениот дел) да биде до 22:30 часот./Истакна Филипче на неговиот ФБ

Последни објави

spot_img

Поврзани објави