Што е, у суштина, ЗАЕВИЗАМ?

- Advertisement -

Стручно, тоа е “унапредување корумпирани и морално расипани личности во сите сфери на општеството, кои потоа се чувствуваат благодарни и сервилни кон оној кој ги унапредил без основ, истовремено плашејќи се дека ако се спротивстават.

Нивните криминали кога-тогаш ќе излезат на виделина”.

У пракса, заевизмот делува вака: ја унапредуваш обвинителката која од Чифлиганец и од Камчев барала ќелепур деловен простор, за ќерка и да си отвори ординација, за она после доживотно да игра по нотите по кои и свириш. 😉

- Advertisement -

#ПрочитаниСте
#ВиИдеКрајот

Последни објави

spot_img

Поврзани објави