admin

6436 articles

Кога ќе слушните за што служи талогот од кафето,ќе го чувате како злато: 2 се силни причини

Кога ќе слушните за што служи талогот од кафето,ќе го чувате како злато: 2 се силни причини Кафето е еден од омилените пијалоци што се...

Снаата и напишала писмо на свекрвата откако се изнервирала од бонбоните кои постојано им ги давала на децата

Снаата и напишала писмо на свекрвата откако се изнервирала од бонбоните и сите подароци кои постојано им ги давала на внуците. Нејзиното писмо ќе...

Колку ви е „тешка“ кошницата? Повеќе од 60 отсто од МАКЕДОНЦИТЕ велат дека се е прескапо!

Колку ви е „тешка“ кошницата? Повеќе од 60 отсто од МАКЕДОНЦИТЕ велат дека се е прескапо!Од друга страна, не толку мал процент од нашите...

Пчеларот Предграг открива лековити рецепти со мед, коприва и какао

Пчеларот Предграг открива лековити рецепти со мед, коприва и какао Предраг Спасиќ од Поповац, Ниш дава одлични совети за подобрување на здравјето со помош на...

Морате да ги сфатите сериозно! Овие симптоми укажуваат на недостаток на ЦИНК во телото

Морате да ги сфатите сериозно! Овие симптоми укажуваат на недостаток на ЦИНК во телотоЦинкот е основен минерал што телото не го синтетизира природно, што...

ГИ ЧУВА ДОМАШНИТЕ ОД БОЛЕСТИ И ЗЛОБА:Секоја куќа моpa да ја има оваа икона

ГИ ЧУВА ДОМАШНИТЕ ОД БОЛЕСТИ И ЗЛОБА:Секоја куќа моpa да ја има оваа икона Животот по некогаш така ги вкрстува патиштата, и никој не може...

Кој лошо мисли, црно му се пишува: Еве како негативните емоции го уништуваат здравјето

Кој лошо мисли, црно му се пишува: Еве како негативните емоции го уништуваат здравјето Лошите мисли привлекуваат лошо здравје. Состојбата на умот игра важна улога во...

БОГ никогаш не доцни: Сè во животот се случува со причина и во вистинско време

БОГ никогаш не доцни: Сè во животот се случува со причина и во вистинско време Сè во животот се случува точно во моментот што е...

Stay on op - Ge the daily news in your inbox

error: Content is protected !!