admin

8705 articles

Испукани усни

Зимата дојде, а со тоа студени температури, сув воздух и многу често испукани и подуени усни. Се надеваме дека овие неколку совети да ви...

Пронајдена книгата на Баба Ванѓа со болести од А до Ш и рецепти за нивно лекување, во која има нови непознати лекови

Баба Ванѓа иако слепа, гледала повеќе од сите други – детали од минатото и фрагменти од иднината. Нејзините пророштва и ден денес се исполнуваат. “Сè...

Како близнаците имаат „исти“ натални карти, но различни судбини? Астрологот објаснува што ја прави разликата

Иако се очекува дека децата родени само неколку минути одвоени, имаат слични животни патеки, тоа обично не се случува. Гледајќи ги близнаците , тие се...

Мојот брат и снаа имаат супер брак, а јас барам некој што ќе им го уништи: Љубоморна сестра го шокира светот

Оваа жена отишла дотаму што јавно признала дека сака да го уништи бракот на нејзиниот брат и неговата сопруга. Имено, таа се регистрирала на...

Нашиот Филип е аутистично дете. Смешно е кога ќе слушнам дека на некој во „локдаун“ му недостасуваат кафулиња

По повод Светскиот ден на свеста за аутизмот, три мајки - Дијана Смајо, Сандра Колак и Сандра Зринчак - зборуваат за борбата со нивните...

Го праша својот папагал дали го сака? Слушнете го неговиот одговор… Урнебесно!

Ако сакате забавна птица, тогаш набавете си папагал. Овие животни се многу забавни, а најдобар пример е овој папагал. Камчињата ужива да поминува време со...

Stay on op - Ge the daily news in your inbox