admin

8227 articles

Која е најдобрата билка за прочистување на крвта?

Која е најдобрата билка за прочистување на крвта? Димарка (Fumaria officinalis) е едногодишна зељеста билка со стебло високо до 40 см. Листовите се трократно расечени...

Овие намирници можат да помогнат да се зголеми нискиот тестостерон

Овие намирници можат да помогнат да се зголеми нискиот тестостерон Тестостеронот е главниот полов хормон кај мажите. Се произведува во клетките на Лајдиг во тестисите...

Заборавете на болките во зглобовите – брз лек со коњски костени

Заборавете на болките во зглобовите – брз лек со коњски костени Костените одамна се познати по своите корисни својства. Тинктурите од овие плодови се безбеден...

9 билки и зачини кои се борат против воспалението

9 билки и зачини кои се борат против воспалението Некои билки и зачини, како ѓумбир и бибер, содржат антиинфламаторни соединенија кои можат да го намалат...

ЗАБОРАВЕТЕ НА КИСЕЛОТ МИРИС НА АЛИШТАТА ПО ПЕРЕЊЕ: Финтата е во ЕДНА СОСТОЈКА, а секоја домаќинка ја има во кујната!

ЗАБОРАВЕТЕ НА КИСЕЛОТ МИРИС НА АЛИШТАТА ПО ПЕРЕЊЕ: Финтата е во ЕДНА СОСТОЈКА, а секоја домаќинка ја има во кујната!Ова може да биде предизвикано...

Stay on op - Ge the daily news in your inbox

error: Content is protected !!