Сите Вести

Ова е веќе магија: достапен напитокот кој го враќа видот и природната боја на косата !

Ако запрашате за мислење некој кој го користел овој природен лек, тој со задоволство ќе ви соопшти дека овој напиток првенствено го подобрува видот. Исто...

ЦИА објави загатка: Можете ли да откриете колку е часот на фотографијата?

Во пресрет на зимата, ЦИА објави загатка на која треба да откриете колку е часот на фотографијата. „Тестирајте ги вашите аналитички вештини. Колку е часот...

Лидл влегува во ЧЕТИРИ градови во Македонија – еве каде

Регистрирањето подружница во Северна Македонија во февруари е првиот чекор од нашата активност во земјата, одговорија од „Лидл“ – Бугарија на прашањето од InStore...

Ако мајката е богата, ќерката не мора да се омажи малолетна

Во Етиопија, околу една четвртина од девојчињата венчаваат малолетни пред да наполнат 15 години, а повеќе од половина до 18 години. Тие се млади,...

Преку одгледување црви до заработка од 3000 евра

За одгледување калифорниски црви вложувањата се релативно мали во однос на добивката од нив. Добивката може слободно да се мери со добивката од електрониката....

Во Арачиново не се плаќа данок на имот, во Гостивар и Тетово само половично

Истражувањето на Центарот за граѓански комуникации за 2017-та, 2018-та и 2019-та година покажува дека Општина Арачиново воопшто не наплаќа данок на имот.Покрај Општина Арачиново,...

Го гледате ли бројот на фотографијата? Само 3% од луѓето можат да го направат тоа

Дали и вие сте едни од ретките луѓе кои што може да го видат точниот број на фотографијата? Кажете ни го вашиот одговор! Многумина од...

Поучна приказна: Бог прави чуда од нашите слабости

Некој стар трговец секое утро одел на изворот за да ги наполни своите стомни со вода и ги носел на рамена за да им...

Во брадата има повеќе бактерии отколку во крзното на вашето куче

Мажите во своите бради имаат доста бактерии кои можат да бидат и опасни по здравјето.Можеби траело „цела вечност“ брадата да ви постигне одредена должина...
error: Content is protected !!