Последни вести

Kолкава плата земаат премиерот Мицкоски и министрите

Владата објави колкава плата земаат премиерот Мицкоски и министрите Платата на премиерот Христијан Мицкоски изнесува 140.450 денари, односно околу 2.280 евра. Вицепремиерите и министрите земаат...

ВЕСТИ

Трендинг објави

Живот

Видео

spot_img

Сите Вести